Krovni prozori

Ako želite u Vaš prostor unijeti više dnevne svjetlosti te time dati dojam veličine i prostranosti predlažemo korištenje krovnih prozora.

Unesite dnevno svijetlo i prozračnost

Ako želite u Vaš prostor unijeti više dnevne svjetlosti te time dati dojam veličine i prostranosti predlažemo korištenje krovnih prozora. Osim same svjetlosti i dojma, bitna je i komponenta prozračnosti. Tu na snagu stupa naš bogati asortiman vrhunskih Velux krovnih prozora.

Velux grupa – dugogodišnji spoj dizajna i inovacije.

Radi se o kvalitetnom brendu na jako dobrom glasu. Velux grupa ima preko 75 godina iskustva s dizajniranjem i ugradnjom krovnih prozora te dovođenja prirodnog svijetla u prostore ispod krova. Osim samog dizajniranja tijekom godina su jako puno inovirali koncept krovnog prozora te time doprinijeli stanovnicima zgrada, tamnih tavanskih prostora i ostalih mjesta u kojima nije lako dovesti dnevno svijetlo i svjež zrak. Krovnim prozorima su se takva mjesta pretvorila u prostore pogodne za život s predivnim pogledom na okolinu. U Hrvatskoj je Velux kao kompanije već više od 20 godina.

Širok asortiman praktičnih i estetski privlačnih krovnih prozora

Estetski oku jako ugodni, Velux krovni prozori imaju i jednu jako praktičnu značajku. Radi se o dizajnu s ručkom gore što ih čini jednostavnima za upravljanje čak i kada je ispod njih namještaj. U slučaju da si želite omogućiti neometan pogled kroz prozor ugradite ga na visini od najmanje 100cm od poda. Prozori se lako održavaju, a mogućnost rotacije krila za 180 stupnjeva omogućuje i lako čišćenje vanjskog stakla. Nudimo širok asortiman krovnih prozora tako da svaki kupac može lako naći baš onaj krovni prozor koji mu najviše odgovara. Osnovna podjela je na krovne prozore sa središnjim i dvostrukim ovjesom, a osim njih nudimo i Integra krovne prozore te kombinacije krovnih i vertikalnih prozora.

Mladi i sposobni tim, uvijek na raspolaganju

U slučaju da ste neodlučni ili želite mišljenje stručnjaka tu je naš mladi, sposobni tim koji će Vam pomoći oko bilo kakvih pitanja te nakon odluke u izraditi ponudu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Pošaljite nam upit