Unutarnja vrata

Široka ponuda unutarnjih vrata za svačiji ukus. Za vas smo pripremili veliki izbor sobnih vrata koja su izrađena prema vašoj želji.

Široka ponuda unutarnjih vrata za svačiji ukus

Unutarnja vrata bitna su kod vizualnog doživljaja interijera. Za vas smo pripremili veliki izbor sobnih vrata koja su izrađena prema vašoj želji. Vrata možete izabrati u različitim oblicima i bojama pa tako birate između vrata različitog unutarnjeg sastava s oštrim, zaobljenim, profiliranim ili ravno obrezanim rubovima. Sva unutarnja vrata možete kombinirati sa staklom, ukrasnim letvicama, inox umetcima, raznim drškama i sl.

.

Izrada vrata od najkvalitetnijih prirodnih materijala

Za izradu svih sobnih vrata upotrebljavaju se najkvalitetniji furniri poput oraha ili hrasta koji posebno naglašavaju toplinu i prirodnost drva. Vrata se naručuju po mjeri, te će vam nakon dostave naš iskusni tim montažera sve ukomponirati i postaviti na najbolji mogući način.

Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za sve upite

Ako ste neodlučni, niste sigurni što želite ili se pak dvoumite, naš mladi stručni tim će vam nakon razgovora savjetovati što je prema našem mišljenju najbolje za vas. U skladu s vašim mogućnostima, izradit će ponudu za željene proizvode iz našeg širokog spektra asortimana.

Zastupnik za GD Dorigo unutarnja vrata na području Istarske i Primorsko-goranske županije

Authorized representative

Generalni Zastupnik za VenusDesign unutarnja vrata na području Istarske i Primorsko-goranske županije

Pošaljite nam upit